Wanneer

21 mei 2024    
20:00 - 21:00
voeg toe aan uw agenda!

Waar

Grote of Sint-Bavokerk
Grote Markt 22, Haarlem, 2011 RD
-->

Philipp Kaufmann groeide op in Landau in de Pfalz (Duitsland). Na een parttime studie kerkmuziek kreeg hij zijn orgellessen van Stefan Viegelahn en kathedraalorganist Markus Eichenlaub. In de zomer van 2021 rondde hij zijn bachelor kerkmuziek en orgel af. Sindsdien studeert hij voor een mastergraad in Stuttgart en Amsterdam bij Helmut Deutsch, Matthias Havinga (orgel), Alfonso Gómez (piano) en Jürgen Essl (improvisatie).
Sinds 2017 is hij organist van de Evangelische Gesamtkirchengemeinde Stuttgart-Untertürkheim.

 

 

 

 

 

Annie Spink komt oorspronkelijk uit de VS, maar haar muzikale verkenningstocht heeft haar naar internationale plaatsen gebracht. Ze studeerde in verschillende steden waaronder Los Angeles, Helsinki, Göteborg en Veneto. Eind 2019 verhuisde ze naar Nederland om orgelstudies te beginnen bij Ben van Oosten in Rotterdam, maar dit werd onderbroken door het Covid-tijdperk. Sinds najaar 2020 studeert Anne Spink voor haar bachelor orgel aan het Conservatorium van Amsterdam in de orgelklas van Matthias Havingha.

 

 

 

 

Informatie & toegangskaarten:
Toegangkaarten á € 4.00 via philhaarlem.nl of aan de kerk (een half uur voor aanvang van het concert)

Haarlem Orgelstad
Haarlem is wereldwijd bekend als orgelstad. De stad bezit twee toporgels met een monumentale status: Het Christian Müller-orgel in de St. -Bavokerk en het Cavaillié-Coll-orgel in de Phil.
Van mei tot en met oktober worden op de dinsdagavond en in juli en augustus ook op de donderdagmiddag concerten gegeven in de St. -Bavokerk door gerenommeerde organisten uit binnen – en buitenland

Kaart niet beschikbaar
Translate »