Een rondleiding door de Bavo

De rondleidersgroep van de vereniging Vrienden van de Grote Kerk verzorgt verschillende rondleidingen. Deze kunnen plaatsvinden tijdens de gebruikelijke openingstijden van de kerk: maandag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur. Tijdens bijzondere evenementen is het niet altijd mogelijk rondleidingen te organiseren. 

Elke zaterdag is er een reguliere rondleiding door de Grote Kerk om 14.00 uur. De kerkrondleiding duurt ongeveer een uur en kost € 7,– inclusief toegang. Reserveren niet nodig. 

Wilt u meer weten? Maak hieronder uw keuze!

De rondleiding door de kerk

Onze deskundige rondleiders brengen u langs de mooiste en meest interessante objecten van de kerk en wijzen u op saillante details. 

De zolderrondleiding

Altijd al eens de zolders van de Grote Kerk willen bekijken? De rondleiders van de Bavovrienden nemen u mee op een boeiende tocht door de tijd.

De torenrondleiding

Heeft u geen hoogtevrees? Dan biedt een rondleiding op de toren van de Bavo een onvergetelijk uitzicht over Haarlem!

Excursie Müller orgel

Wilt u eens kennis maken met een uniek stuk stedelijk erfgoed? Denk dan eens aan de mogelijkheid van een besloten orgelconcert op het Müller-orgel of een privébezichtiging ……

De rondleiding voor scholieren

De Bavo kent een rijke en boeiende historie.  De rondleiders van de Bavovrienden laten scholieren daar graag kennis mee maken. 

Translate »