Wanneer

16 juli 2024    
20:00 - 21:00
voeg toe aan uw agenda!

Waar

Grote of Sint-Bavokerk
Grote Markt 22, Haarlem, 2011 RD
-->

Jean-Baptiste Robin is een van de meest prominente organisten en compinisten van Frankrijk. Door  een afspraak in 2010 om te spelen in de Royal Chapel  van  het paleis van Versailles is hij verzekerd van een plek op de lange lijst van beroemde organisten.
Hij is tevens werkzaam als professor on orgel en compositie in het
 Conservatoire à Rayonnement Régional in Versailles. Door veelvuldige optredens is hij bekend in vele landen zoals Rusland, Israël. China, Japan en Korea en in bijna alle staten van de Verenigde Staten.

 

Monica Melcova ontving op haar vijfde haar eerste muzieklessen. Na haar studie op het conservatorium van Košice ging ze studeren aan de universiteit voor muziek en uitvoerende kunst. In 1999 ontving ze de hoogste ereprijs uit handen van Oostenrijkse ministerie van cultuur en onderwijs. Tevens studeerde improvisatie met Loic Mallié wat mogelijk werd gemaakt Fondation de France  Monica ontving vele prijzen tijdens internationale concours: Brugges, European Music Festival Zilina, Prix de l´Unesco Lisabone, Prix de la Fondation Meyer ( Paris 2002 )
  

 

Informatie & toegangskaarten:
Toegangkaarten á € 4.00 via philhaarlem.nl of aan de kerk (een half uur voor aanvang van het concert)

Haarlem Orgelstad
Haarlem is wereldwijd bekend als orgelstad. De stad bezit twee toporgels met een monumentale status: Het Christian Müller-orgel in de St. -Bavokerk en het Cavaillié-Coll-orgel in de Phil.
Van mei tot en met oktober worden op de dinsdagavond en in juli en augustus ook op de donderdagmiddag concerten gegeven in de St. -Bavokerk door gerenommeerde organisten uit binnen – en buitenland

Kaart niet beschikbaar
Translate »